bootstrap themes

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT


Személyes adatainak védelme bizalom kérdése és rendkívül fontos számunkra.
Ezért szeretnénk tájékoztatni Önt cégünk adatvédelmi politikájáról.

1. ADATKEZELŐ

Az iContrALL Intelligens Épületelektronika Kft., 2120, Dunakeszi, Eszék utca 2., Magyarország (info@icontrall.com) , amely felelős személyes adatainak gyűjtéséért, feldolgozásáért és felhasználásáért.

Ha panaszt kíván benyújtani az Ön adatainak az iContrALL által történő összegyűjtésével, feldolgozásával vagy felhasználásával kapcsolatban, akár az adatvédelemre vonatkozó általános szabályokkal, akár a konkrétabb esetekkel kapcsolatban, ezt megteheti e-mailben vagy postai úton. Amennyiben érvényes törlési igényt nyújtott be, személyes adatait törölni fogjuk, ha nem létezik jogi kötelezettség a megőrzésükre, vagy ha az adatokra már nincs szükség olyan cél eléréséhez, amely maga az adattárolás célja, vagy ha az adatainak tárolása jogilag elfogadhatatlan.

 

2. A SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE, FELDOLGOZÁSA ÉS HASZNÁLATA

2.1 Személyes adatok

A személyes adatok az azonosított vagy azonosítható fizikai személyre vonatkozó ténybeli vagy személyes körülmények részletei. Ez magában foglalja például a nevét, címét, telefonszámát, aláírását, valamint számos egyéb adatot, amelyet megoszt velünk, amikor az ügyfelünkké válik vagy amikor az iContrALL rendszert használja.

 

2.2 Személyes adatainak gyűjtése, feldolgozása és felhasználása

Az adatvédelem fontos számunkra. Ezért az Ön személyes adatainak gyűjtése, feldolgozása és felhasználása során szigorúan betartjuk az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) rendelkezéseit. Betartjuk azt az elvet, miszerint az adatgyűjtés meghatározott célra történik, és személyes adatait csak a megrendelések teljesítése, valamint a szolgáltatások zökkenőmentes üzemeltetése érdekében gyűjtjük, dolgozzuk fel és tároljuk, ideértve az esetleges későbbi garanciát érintő eljárások és műszaki adminisztráció, valamint a saját marketing céljaink számára is. Személyes adatait harmadik felek számára kizárólag abban az esetben továbbítjuk vagy adjuk át más módon, ha erre a szerződés teljesítéséhez vagy a számla kitöltéséhez szükség van, illetve, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárult.

A továbbított adatokat csak a szolgáltató partnereink használhatják feladataik elvégzésére, ezen információk bármilyen egyéb más felhasználása nem megengedett.

Megrendeléshez a helyes névre, címre és fizetési adatokra, a megrendelés visszaigazolásához és a kommunikációhoz az e-mail címre van szükség. A vállalaton belüli adatvédelmet a legkomolyabban vesszük. Kollégáink és szolgáltató partnereink kötelesek titokban tartani és betartani az adatvédelmi törvény feltételeit.

Előfordulhat, hogy elkérjük az Ön adatait, amikor különféle űrlapok beküldésével fogalmazza meg kéréseit. Ez olyan információkat is tartalmazhat, mint például a keresztnév, vezetéknév, kapcsolattartási szám, e-mail cím, cím. Ezenkívül arra kérjük Önt, hogy erősítse meg, hogy hozzájárul adatainak felhasználásához annak érdekében, hogy feldolgozzuk kérését.


2.4 Az Ön adatainak felhasználása hirdetési célokra

Az Ön adatainak feldolgozása mellett az iContrALL-nál történő megrendelést követően az adatait felhasználjuk annak érdekében is, hogy kapcsolatba lépünk Önnel a megrendeléssel, egyes termékekkel vagy marketing kampányokkal kapcsolatban és hogy termékeket vagy szolgáltatásokat ajánlhassunk Önnek, amelyek iránt érdeklődhet.

Mindig tiltakozhat, hogy személyes adatait hirdetési célokra használjuk fel, általánosságban vagy az egyedi esetekre vonatkozva. Ezt úgy tudja megtenni, hogy kapcsolatba lép velünk az 1. pontban említett módon (pl. E-mail, levél).

 

2.5 Infomail / hírlevelek

Az infomail / hírlevelek elküldése érdekében ún. dupla bejelentkezési folyamatot működtetünk. Ez azt jelenti, hogy csak akkor küldjük el e-mail / hírleveleinket e-mailben, ha korábban kifejezetten megerősítették, hogy aktiválnunk kell az infomail / hírlevelek szolgáltatást. Ezután értesítési e-mailt küldünk Önnek, és az e-mailben található hivatkozások valamelyikére való kattintással meg kell erősítenie, hogy szeretne kapni infóleveleket / hírleveleket. Ha később nem szeretne tőlünk infóleveleket vagy hírleveleket kapni, akkor bármikor lemondhatja ezeket. Ezt megteheti úgy, hogy felveszi velünk a kapcsolatot az 1. pontban említett módon.